Revista Municipal Ajuntament

SI EL COMERÇ SOMRIU, EL PRAT ÉS VIU

Com pot ser que els nostres comerciants tinguin la sensació de no ser escoltats per part de l’Ajuntament?
L’equip de Govern legitima les seves accions parlant amb el Consell Municipal de Comerç. Si els Consells Municipals funcionessin de manera autònoma al control i supervisió de l’equip de govern serien més útils. Però actualment no és així.

La primera cosa que faríem al governar la ciutat seria consensuar com afrontar les obres, abans del seu inici, per minimitzar els perjudicis al veïnat, empreses i comerços de la zona afectada.

Hem de potenciar l’associacionisme dels comerços locals? I tant! Per això volem crear l’interlocutor/dinamitzador dels eixos comercials. Que informi de l’existència de les associacions, del benefici d’estar associat i de captar les necessitats i propostes comercials. Per arribar a tota la comunitat comercial, hauria de dominar llengües d’alguns dels nostres nous veïns i comerciants, com el xinès o l’urdú. Generem sinèrgies i fem campanyes pròpies on hi participem en família, on l’experiència de comprar al Prat vagi més enllà d’una transacció comercial. Volem barris i carrers vius, i el comerç local és fonamental si volem assolir aquest objectiu.

Quan costaria a l’Ajuntament guarnir de llum tots els eixos comercials? Estudiem la seva viabilitat! Fem-ho! Si el comerç somriu, mantindrem El Prat ben viu!

Aprofito per desitjar-vos un molt bon nadal i un molt bon any nou 2019!.